Spanien är ett land som nästan har det för varmt under sommarens hetaste månader! Men nu mitt i oktober längtar jag efter vandringar och bad på sydligare breddgrader!

En vandring med www.pathfinder.se i El Ports, i centrala Spaniens bergstrakter är vad som lockar mig denna höst! Temperaturen är lagom varmt för denna aktivitet! Bergen lockar mig alltid oavsett årstid. Vandra med grupp som inte är för stor och med ett företag som jag känner väl och har många fina minnen med. Jättefina guider som alltid finns till hands! Bättre kan det inte bli!

Kanske kan det bli ett besök i någon stad också för att liva upp med mycket människor, mat, dryck och spännande gamla kvarter!

Leta efter det som du tycker om och gör det om det finns möjlighet!

Ta gärna med någon trevlig bok! Tips på liten men fin bok; författare Amanda Svensson titel ”Själens Telegraf” eller hennes tidgare men mycket mer att läsa ”Ett system så Magnifikt att det Bländar”.

Lyssna kanske på de Sommar & Vinter program  som gått på P1, lite snack och lite musik. Alltid trevligt att upptäcka nya människor och deras historier.