Det blir tåg mot Paris Gare de Lyon. Idag är det lite grått och det har regnat inatt.

Nu i Perpignan regnar det igen! Det är bra här har varit extremtorka och djur och växter far illa. Det behövs som en skänk från ovan stiger en ung svartklädd nunna ombord på tåget! Vi är nära Narbonne! Tåget går längs kusten och och jag ser några som rider på stranden och kite-are ute i havsbandet. Flamingos som går och äter.

Denna region Camargue är ett välkänt stort område för vilda hästar tjurar och flamingos och skyddat genom lag i södra Frankrike.

Det är i sig värt ett besök men nu sitter jag på tåget och får ta del av det genom fönstret. 

Byte i Paris mot Basel Schweiz. I Basel byte mot Hamburg och nattåg! Nattåg på sittplats rätt OK faktiskt. I Hamburg en kopp kaffe och sedan på tåget mot Köpenhamn. Sitter  tillsammans med en finska en amerikan en svensk och Loreen har vunnit Eurovisions schlagerfestivalen i London inatt! Jullan meddelar att hon nådde Houston Texas kl 0200 inatt. Allt har gått enl tidtabell och det känns bra. En lång resa men allt har funkat! 

Å här sitter jag och Öresundstågen smsar att det tåg som jag har sittplatsbiljett till är inställt! De rekommenderar mig att ta ett tidigare tåg. Så bra men jag sitter på tåget från Hamburg och kan inte ta det. Jag tar mig hem via Helsingör och färjan istället! Hem kommer jag 1700 på söndagen efter 30 tim tågresa!  

Nöjd och välbehållen och en smula stolt av att ha klarat alla byten och kroppen klagar inte!