De gråmulna decemberdagarna rusar mot Jul!

Jag åker mot kyrkogården där jag har familj som lämnat oss. Vill se att blommor och granris och ljus är iordning. Det är skånsk vinter och så är det! Fuktigt blött grått men jag vill gärna få lite julstämning nu när det närmar sig. Plötsligt öppnar molnen upp en liten adventslucka för mig och solens strålar möter mig och min leende blick. Tänk att det skulle hända här och nu! Jag kör genom skogen och de blöta löven på marken glittrar som kristaller jag känner en underbar känsla av överraskning och att mitt själsliga mod kommer till mig. Det är nu det händer drömmar om jul och vinter och härliga stunder tillsammans med de som betyder mest för mig! Jag är på rätt väg! Nu ska bara de röda äpplen som jag köper vid vägen och så var det lite grönkål jag behövde sedan är allt ordnat! Det ger mig lugn och en skön känsla. Nu är det som det ska vara dan före dan före…….

På natten kommer stormen och det blir kallare och de underkylda regndropparna fryser fast på fönstret och glittrar som en stjärnhimmel. Skönt att krypa ner i en varm bädd och somna om. Nu är det Tomten vi väntar på. Måtte han komma till alla snälla barn! till mig också! I annat fall får jag tomta själv och det klarar jag för hos mig bor en Vätte och han fixar allt till det bästa för oss!

Nu önskar jag Er alla En Fridefull Jul med allt som ni önskar av paket mat och kärlek! Vi blickar förhoppningsfullt mot ett fredligt och spännande år – 24 och vilar för att starta med raket-fart!