Ja, så har jag då kommit hem hel och välbehållen fylld av erfarenheter och äventyr. Att åka ut med tåg i Europa var spännande och jag var nervös innan jag klarat av de första fadäserna. Om detta ska jag skriva framöver men just nu vill jag bara säga att det var så skönt att komma hem. Jag hade längtat efter baden på Pålsjö, jag hade saknat stigarna på Kullaberg. Att sova i samma säng min säng flera dagar i sträck. Det kändes i hela kroppen att jag levt på helspänn i nästan tre veckor. Nu är Sverige som vackrast nyutslaget med blomster och dofter. Idag gjorde jag mitt första yogapass och det var så skönt att sträcka ut kroppen och känna sig harmonisk och stark. Nu längtar jag förstås efter midsommar, busiga barnbarn och glada förväntansfulla föräldrar som hoppas att simskolan, tennislektioner och annat ska falla på plats. Jag har bokat min dag med dem Kul & Bus som är en tradition där vi alla ses. Från start var vi alla och såg barnteater i Parken och sedan blev det glass. Nu växer de så det knakar och aktiviteterna får anpassas till det. Är de 120 cm eller 145 cm? Här måste det mätas för jag har inte någon koll. Att göra lite svåra äventyrliga sysselsättningar kräver viss längd av deltagarna. Alla får sitt lystmäte tillfredställt och sedan blir det glass. Att se hela detta gäng kring långbordet är en fröjd, en gåva som gör att jag känner mig rik!

Nu blir det nässelsoppa med en snaps calvados i helgen och en tur ut i naturen för att njuta fågelsång och vårgrönska!