Jag har inte alltid varit så noggrann med att sköta om min hud. Har solat när det funnits tillfälle, inte rengörande kvällsrutin, provat alla möjliga krämer etc. Numera försöker jag skaffa mig lite mer kunskap. Använder ekologiska och gärna milda produkter.

Vad jag gillar mest numera är läppstift som finns i alla kulörer från osynligt till Knallrött och svart. En färg för varje smak!

Jag har däremot en morgonrutin. Borsta tänderna, kamma håret, lite bra fukt på ansiktet och lite ögonbrynspenna att förstärka ögonbrynen och så till slut det viktigaste – Läppstift, gärna ett hallonrött! Hela ansiktet lyser upp och du kan gå till frukost ensam eller i sällskap och du ser pigg och fräsch ut Det kallar jag ”Mitt lilla face och jag”!

Jag använder ALLTID läppstift! Och då menar jag alltid utom när jag sover oavsett vad jag gör. Det finns inget tråkigare än att passera en spegel och undra vem den färglösa genomskinliga och tråkiga personen du ser är. Du kan ändra på det med lite färg!

Lite ögonbryn och hallonröd mun så är jag redo att möta en ny dag